Рольовий екшн про вампірів Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 вийде у 2021 році / фото Paradox Interactive

Студію Hardsuit Labs, що працює над рольовим екшеном Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, залишили ключові співробітники — провідний наративний дизайнер Брайан Міцода та креативний директор Кай Клуні.

Відповідну заяву студія опублікувала на офіційному сайті гри. У Hardsuit Labs не уточнили причину звільнення, пояснивши це спільним рішенням керівництва студії та видавця.

Розробники оголосили про кадрові перестановки у студії / bloodlines2.com

"Це було спільне рішення керівництва Hardsuit Labs та Paradox Interactive. Ми цінуємо внесок Байа і Кая, які зіграли важливу роль у створенні сюжетної лінії і похмурого тону гри, і допомогли в створенні справжнього наступника культової Bloodlines", - йдеться в повідомленні Hardsuit Labs.

У студії побажали співробітникам удачі і розповіли, що тепер консультантом і креативним директором проекту стане Олександр Мандрика, який раніше працював в Ubisoft та Relic Entertainment. За понад 20 років в індустрії він встиг попрацювати над такими франшизами, як Assassin's Creed, Warhammer 40 000 та Far Cry.

"Олександр допомагатиме нам на останніх етапах розробки. Він прагне слідувати існуючему баченню і успішно донести його до фанатів Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2", - підкреслили в Hardsuit Labs.

У студії подякували фанатам за розуміння, а також зазначили, що кадрові перестановки спрямовані на поліпшення гри.

Трейлер Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Що таке Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - це друга частина культового рольового екшену, створена за мотивами настільної гри World of Darkness.

  • Дії сіквела розгорнуться в Сіетлі. За сюжетом головним героєм стане "слабокровний" - новонавернений вампір, що володіє надприродними здібностями. Він опиниться в центрі конфлікту між могутніми вампірськими кланами міста.
  • Гра повинна була вийти в другій половині цього року. Однак її реліз перенесли на 2021 рік.
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 вийде на ПК, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X.