Lies of P / фото Neowiz

Lies of Р привернула увагу аудиторії ще після анонсу. У цьому Soulslike відчувалося натхнення Bloodborne, а химерна атмосфера і різноманітний геймплей тільки посилили градус очікувань.  Минулого тижня проєкт отримав демоверсію, яка привернула величезну кількість людей. Такий ажіотаж натякає, що у ігор FromSoftware з'явився гідний послідовник і навіть конкурент.

Розробники зі студії Neowiz поділилися статистикою на офіційному акаунті гри в Twitter. Демоверсію завантажили понад 1 мільйон разів на всіх платформах. Не менш вражаючими показниками Lies of P відзначилася на Twitch. На піку за трансляціями гри одночасно спостерігали 170 тисяч глядачів. Для демоверсії це дуже суттєва статистика.

А ще Lies of P змогла вибитися в тренди Twitter з ігрової тематики. Вона посіла третє місце, змістивши мастодонтів, які постійно обговорюються на майданчику. Демоверсія проєкту буде доступна до 27 червня.

Відео дня
Статистика демоверсії / фото Neowiz

Lies of P — основні деталі

  • Це екшен-RPG в дусі ігор студії FromSoftware, зокрема, Bloodborne. Події сюжету розгортаються у вигаданому місті Крат, виконаному в атмосфері Прекрасної епохи.
  • Історія стане вільним переказом казки про Піноккіо. Хід розповіді буде залежати від рішень головного героя, який в спілкуванні з персонажами може брехати або говорити правду.
  • У боях знадобиться адаптуватися до ворогів і заучувати їх патерни поведінки. Справитися з усіма випробуваннями допоможе підбір зброї, протезів і прокачування персонажа.
  • Lies of P вийде 19 вересня 2023 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: