Сару, дочка Джоела, зіграє Ніко Паркер / скріншот

Актриса Ніко Паркер, яка зіграла у фільмі "Дамбо" Тіма Бертона виконає роль Сари – дочки головного героя в майбутньому серіалі від HBO за мотивами гри The Last of Us.

Про це за кілька днів до початку зйомок шоу повідомило видання Variety.

Зйомки першого сезону серіалу почнуться вже 5 липня і триватимуть 11 місяців. Головні ролі, Джоела та Еллі, виконають зірки "Гри престолів" – Педро Паскаль (відомий за образом Оберіна Мартелла) та Белла Рамзі (зіграла Ліанну Мормонт).

Відео дня
Педро Паскаль та Белла Рамзі / фото nme.com

Над шоу працюють Крейг Мейзін та Йохан Ренк, які створили серіал "Чорнобиль" від HBO, а також автор оригінальної гри – Ніл Дракманн зі студії Naughty Dog. Режисерське крісло пілотної серії шоу зайняв Кантемір Балагов ("Дилда").

Джоел і Еллі з оригінальної гри / фото Naughty Dog

Про сюжет серіалу The Last of Us

  • Майбутнє шоу від HBO засноване на однойменній грі від студії Naughty Dog. Воно розповість про недалеке майбутнє, де світом пронеслася пандемія мутованого гриба-паразита кордицепс однобокий, що перетворює людей на зомбі.
  • У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел. 20 років тому напочатку епідемії він втратив свою дочку, а тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі, у якої імунітет до паразита. В ході довгої і важкої подорожі їм доведеться сподіватися лише на самих себе, щоб вижити.