Том Холланд і Марк Уолберг в екранізації Uncharted / Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment продовжують готувати до виходу на великий екран свою високоочікувану екранізацію серії відеоігор Uncharted.

Як повідомляє The New York Times, на даний момент в розробці Sony Pictures нахоядятся відразу десять ігрових адаптацій.

Бюджет Uncharted складе 120 мільйонів доларів, головну роль виконає відомий по блокбастерах Marvel про Людину-павука Том Холланд - він зіграє Нейтана Дрейка, мандрівника, авантюриста і мисливця за скарбами. Іншим підтвердженим актором є Марк Уолберг. Видання уточнює, що вихід в кінотеатри запланований на 18 лютого 2022 року. Раніше датою старту прокату називалося 11 лютого.

Відео дня

Читайте такожЗірка "Термінатора" зіграє в серіалі за мотивами гри The Last of UsКрім того, Sony починає для HBO виробництво серіалу The Last of Us ("Одни из нас" в офіційній російськомовній локалізації) - він буде заснований на першій частині гри, дія якої відбувається в постапокаліпсісі, в світі, що пережив епідемію, яка перетворила більшу частину людства в аналог зомбі, а в центрі порядку денного знаходяться досвідчений бандит Джоел і дівчинка-підліток Еллі. Шоураннером виступить Крейг Мазін, який отримав Еммі за міні-серіал "Чорнобиль", а виконавчими продюсерами стануть Керолайн Штраус, одна з авторів "Гри престолів", і Ніл Дракманн, який був режисером і сценаристом обох частин The Last of Us. 

Пілотну серію зніме російський режисер Кантемір Балагов.

Вже відомо, що перший сезон серіалу буде сильно відрізнятися від гри.