Ентузіаст придумав, як зробити Skyrim нескінченною грою – він додав тисячі квестів / фото PC Gamer

До виходу The Elder Scrolls V: Skyrim генеральний директор Bethesda Game Studios Тодд Говард стверджував, що в грі буде нескінченне число квестів. Керівник в цілому не збрехав, адже в екшен-RPG дійсно присутні випадково згенеровані місії. Частина з них, наприклад, відкривається після завершення ланцюжків завдань від гільдій. Ентузіаст під псевдонімом wankingSkeever вирішив поліпшити цю систему. Автор випустив модифікацію Sidequests of Skyrim, яка дозволяє брати доручення майже у кожного неігрового персонажа.

Читайте такожГравець в Skyrim прокачав до максимуму навик крадіжки і поцупив одяг у всіх жителів містаМод включає сім видів квестів. Сюди входить збір інгредієнтів, порятунок заручників з підземель, кур'єрська робота, покупка продуктів та інше. Всі завдання локалізовані, тобто користувачеві не доведеться бігти на інший кінець карти, щоб виконати доручення. Зазвичай ціль знаходиться неподалік від NPC, який видав місію.

В якості нагороди гравець отримає золото або корисні предмети. А ще квести покращують відносини з персонажами. Це дозволить ночувати в будинках NPC і користуватися їх предметами. Гравець також зможе вступити в шлюб з чоловіком або жінкою, які дружньо до нього налаштовані. Завдяки модифікації wankingSkeever екшен-RPG Bethesda стане по-справжньому нескінченною. Завантажити її можна за посиланнями на сайті Nexus Mods (для Special Edition і Legendary Edition).

Відео дня
Sidequests of Skyrim / фото Nexus Mods

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: