Fable / фото Playground Games

Британська студія Playground Games, яка входить до складу Microsoft, на червневій презентації Xbox показала трейлер нової Fable. Ролик виконаний на рушії гри і дає приблизне уявлення про графіку. Однак багато глядачів не повірили, що візуальна складова буде настільки якісною. Розробники вважають це похвалою.

Fable / фото Playground Games

Нещодавно Лукас Кельц, провідний художник з освітлення Playground Games, написав у Twitter публікацію на тему графіки в новій Fable. Він виклав чотири знімки зі свіжого трейлера гри. Розробник підписав картинки наступним повідомленням: "Люди, які не вірять, що це "реальна" [графіка] або що гра матиме саме такий вигляд, — один із найкращих компліментів".

Fable / фото Playground Games

У коментарях під постом один з користувачів заявив: "Unreal Engine 5 зробив таке можливим". Кельц відповів запереченням. За словами художника, нова Fable розробляється на рушії від Forza Horizon. Найімовірніше, технологію адаптували під створення екшен-RPG від третьої особи.

Відео дня
Fable / фото Playground Games

Що відомо про нову Fable

  • Гру анонсували в 2020 році коротким кінематографічним трейлером, в якому жаба з'їла фею. З тих пір розробники майже не ділилися інформацією про геймплей і сюжет. Свіжий трейлер з Xbox Games Showcase також не розкрив конкретних деталей.
  • За розробку перезапуску Fable відповідає одна з внутрішніх команд Playground Games. Це британська студія, відома за гоночною серією Forza Horizon.
  • Гра вийде на ПК і Xbox Series, дата релізу не розголошується.

Вас також можуть зацікавити новини: