Гравець пройшов Diablo II: Resurrected на пекельній складності, не атакуючи ворогів / фото Gamespot

Гравцям подобається влаштовувати собі додаткові випробування при проходженні улюблених проектів. Наприклад, нещодавно один з фанатів Elden Ring переміг найскладнішого боса голим персонажем першого рівня. А зараз не менш вражаючим досягненням відзначився стример під псевдонімом MacroBioBoi. Він пройшов Diablo II: Resurrected на пекельній складності і при цьому жодного разу безпосередньо не атакував ворогів.

Скорочений варіант забігу ентузіаста присутній в ролику нижче. MacroBioBoi вибрав в якості персонажа Чарівницю, тому що вона здатна опосередковано вбивати супротивників. Стример відразу поставив для себе жорсткі умови: не можна безпосередньо бити ворогів, брати з собою найманців, ставити пастки і створювати аури шкоди. Тобто противники повинні отримувати пошкодження тільки від пасивних ефектів, наприклад, рикошетів своїх атак.

Diablo II: Resurrected вкрай важко пройти на пекельній складності. А з такою додатковою умовою гра перетворюється на муку. Але MacroBioBoi добре знає всі особливості проекту. Він зміг підібрати екіпіровку, щоб максимізувати шкоду від пасивних умінь і спритно маневрував у важких боях. В результаті стример все ж зміг домогтися своєї мети — здолав фінального боса Діабло і завершив забіг.

Коротко про інші вражаючі досягнення гравців

Вас також можуть зацікавити новини: