GTA 5 підтвердила свій статус найбільш фінансово успішної гри в історії / store.playstation.com

Гра Grand Theft Auto V розійшлася тиражем в 130 мільйонів копій без урахування безкоштовної роздачі в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store.

Про це у фінансовому звіті повідомив видавець Take-Two Interactive.

Згідно зі звітом, другою найбільш успішною грою видавця стала Red Dead Redemption 2. Вона продалася тиражем в 31 мільйон копій. На третьому місці з продажів виявився симулятора NBA 2K20 – його купило 12 мільйонів осіб. Продажі шутера Borderlands 3 склали 10 мільйонів копій, а гру Mafia 3 придбало 7 мільйонів користувачів. Тираж рольового екшену The Outer Worlds склав 2,5 мільйона проданих копій.

Відео дня

Всього за 2019 фінансовий рік компанія Take-Two заробила 2,99 мільярда доларів, з них 729 мільйонів припали на період з січня по березень 2020 року.

Також в Take-Two повідомили, що за четвертий квартал 2019 фінансового року прибуток від мікротранзакцій виріс на 47%. Цьому посприяли ігри NBA 2K20 та GTA Online.

Крім того, до 2025 року видавець Take-Two планує випустити 93 гри. З них 46 стануть новою інтелектуальною власністю.

Нагадаємо, сьогодні до 18:00 в онлайн-магазині Epic Games Store можна отримати безкоштовно видання гри Grand Theft Auto V Online Premium Edition з безліччю бонусів для GTA Online, включаючи доповнення «Пограбування», «Судний день», «Торгівля зброєю», «Контрабандисти» та «Байкери».