Ремейк Demon's Souls вийде на PlayStation 5 / скріншот

Вчора, 11 червня о 23:00 за київським часом пройшла трансляція Future of Gaming, на якій внутрішні студії Sony та інші розробники представили свої ігри для консолі PlayStation 5.

Читайте такожSony показала офіційний дизайн PlayStation 5 (відео)

УНІАН зібрав найцікавіші анонси.

Трансляція розпочалася з показу Grand Theft Auto V для PlayStation 5. Легендарна гра студії Rockstar вийде на нову консоль Sony у 2021 році. На релізі всі володарі PS5 отримають GTA Online безкоштовно.

Трейлер GTA 5 для PlayStation 5

Студія Insomniac Games під час трансляції Future of Gaming представила продовження Marvel's Spider Man. Нова частина гри з підзаголовком Miles Morales вийде наприкінці цього року ексклюзивно для PlayStation 5. Екшн Marvel's Spider-Man: Miles Morales розповість про темношкіру Людину-павука на ім'я Майлз Моралес.

Трейлер Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Ще студія Insomniac анонсувала нову частину платформера Ratchet & Clank. Як і новий Spider Man, гра Ratchet & Clank Rift Apart стане ексклюзивом для PlayStation 5, а завдяки дуже швидкому накопичувачу SSD, персонажі в грі зможуть миттєво подорожувати між світами.

Трейлер Ratchet & Clank Rift Apart

Одним з найбільш очікуваних анонсів стала презентація сиквела Horizon Zero Dawn – Horizon Forbbiden West. Друга частина продовжить історію головної героїні Елой.

Трейлер Horizon Forbbiden West

Одним з приємних сюрпризів на презентації став анонс ремейка культової Demon's Souls. Користувачі отримають новий Fractured Mode та два режими гри.

Трейлер Demon's Souls

Також на презентації Future of Gaming компанія Sony анонсувала нову частину легендарного гоночного симулятора Gran Turismo 7.

Трейлер Gran Turismo 7

Студія Square Enix презентувала багатообіцяючий проект під робочою назвою Project Athia.

Трейлер Project Athia

Компанія Housemarque показала цікавий проект Returnal. Це трилер у футуристичних декораціях з постійно мінливим світом. Головна героїня гри застрягла у своєрідної часової петлі.

Трейлер Returnal

Студія Arkane показала свою гру про часові петлі – Deathloop. За сюжетом, головний герой намагається втекти з райського острова, але не може, оскільки потрапив у часову петлю. Він змушений проживати один і той самий день знову і знову. Щоб врятуватися, йому треба знищити вісім цілей, включаючи головну суперницю. Але для перемоги герою доведеться неодноразово померти.

Трейлер Deathloop

Крім того, на стриме була анонсована нова гра з серії LittleBigPlanet – платформер Sackboy: A Big Adventure. Головним героєм гри знову стане в'язаний чоловічок – Секбой.

Трейлер Sackboy: A Big Adventure

Наступною грою став аркадний гоночний симулятор Destruction Allstars. Тут гравці будуть боротися один з одним на аренах. Крім божевільних поїздок на автомобілях, користувачі зможуть бігати по локаціях.

Трейлер Destruction Allstars

Розробник Сіндзі Мікамі показав геймплей містичного екшену від першої особи – GhostWire: Tokyo.

Трейлер GhostWire: Tokyo

На PlayStation 5 також вийде пригодницька гра Kena: Bridge of Spirits. Вона розповість про молоду дівчину, яка хоче звільнити ліс від скверни.

Трейлер Kena: Bridge of Spirits

Також на нову консоль від Sony вийде Resident Evil Village – восьма частина легендарного хоррора. У грі будуть перевертні, Кріс Редфілд та багато божевілля.

Трейлер Resident Evil Village

Ознайомитися з повним списком анонсованих ігор та подивитися всю трансляцію Future of Gaming можна на нашому сайті.