Вихідний Cyberpunk 2077 може потрапити в мережу / фото CD Projekt RED

Хакери знову погрожують викласти в Мережу вихідний код Cyberpunk 2077, Thronebreaker, "Відьмака 3" і його некстген-версій, а також інші внутрішні документи студії CD Projekt RED. Зловмисниками виявилися члени все того ж угруповання Babuk, яке зламало сервера компанії у лютому цього року.

Як повідомляють на порталі DataBreaches, у лютому організація Babuk влаштувала аукціон, на якому продавала отриману інформацію. Однак незабаром зловмисники заявили, що продали дані за межами аукціону і зупинили торги.

Повідомлення хакерів про лютневий злом CDPR / скріншот

Однак тепер організація провела "ребрендинг", взявши назву Payload Bin, і змінивши свою "бізнес-стратегію". Тепер хакери планують заново оприлюднити вкрадену інформацію, але зробити це прямо на своєму сайті.

Відео дня

Нагадаємо, що у лютому через кібератаку студія була змушена відкласти випуск патча 1.2 для Cyberpunk 2077 на більш пізні терміни, оскільки їй доводилося відновлювати резервні копії.

Наразі в CD Projekt ніяк не відреагували на ситуацію. Також невідомо який збиток може понести студія, бо в руки зловмисників крім іншого потрапили SDK консолей – комплекти програмного забезпечення для PS4, PS5, Xbox Series X та Nintendo Switch. У теорії, хакери можуть написати на вкрадених SDK будь-яке ПО для консолей. Але на практиці, воно повинно бути підписане платформотримачами. Втім, це все одно може нашкодити і без того натягнутим стосункам між CDPR і Sony. Відзначимо, що остання все ще не повернула Cyberpunk 2077 в PS Store.