Cyberpunk 2077 / фото CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 — це дуже детальна гра з відкритим світом. У ній є безліч дрібниць, які підкреслюють різні важливі аспекти, наприклад, характери персонажів. На одну з них нещодавно звернули увагу користувачі. Виявляється, Джонні Сільверхенду дещо не подобається на своїй механічній руці.

Деталь виявив відвідувач форуму Reddit під псевдонімом eagle-eyed. Він опублікував зображення, на якому крупним планом показано руку Сільверхенда. Механічну кінцівку для персонажа Кіану Рівза виготовила корпорація "Арасака". Її логотип герой спробував стерти через ненависть до згаданої компанії.

У сюжеті Cyberpunk 2077 розкривається тема протистояння Сільверхенда і "Арасаки". Цьому навіть присвячений один з епізодів, але розповідати про нього докладніше не варто, щоб уникнути спойлерів. Ненависть персонажа до цієї та інших корпорацій буде зрозуміла кожному гравцеві. При проходженні можна навіть перейнятися ідеями Сільверхенда, якщо уважно прислухатися до роздумів головного бунтівника в проєкті.

Відео дня
Логотип "Арасаки" на руці Сільверхенда / фото eagle-eyed

Детальніше про Cyberpunk 2077

  • Проект розповідає історію найманця на ім'я Ві. Після участі в масштабному пограбуванні у нього в голові з'явився чіп з цифровою копією Джонні Сільверхенда у виконанні Кіану Рівза. Від нього потрібно позбутися, а інакше головний герой помре.
  • Геймплей Cyberpunk 2077 включає багато механік. Є стрілянина, злом, стелс, ближній бій, поїздки на автомобілях і інше.
  • Гра доступна на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. на консолях поточного покоління є 5-годинне демо, яке дозволяє випробувати Cyberpunk 2077.

Вас також можуть зацікавити новини: