Hogwarts Legacy / фото Avalanche Software

Hogwarts Legacy — це величезна гра з відкритим світом у чарівному всесвіті "Гаррі Поттера". Avalanche Software з любов'ю поставилася до реалізації оточення в грі, наповнивши його деталями і секретами. Одну з таємниць нещодавно розкрив відвідувач форуму Reddit під псевдонімом KomradKomrad. Він виявив, що заклинання "Люмос" здатне розкрити таємну суть окремих картин.

Стіни замку Гогвортс прикрашені відповідно до першоджерела — книг серії "Гаррі Поттер". На них висять різноманітні творіння художників, частина з яких — живі. Серед цих творів є шість гобеленів із загальною сюжетною лінією. Вони показують, як молода мати з маленького села народила дитину. А її односельці об'єдналися в полюванні не місцевого перевертня, щоб уберегти дитя.

Але якщо посвітити на гобелени за допомогою "Люмоса", відкриється альтернативна сюжетна лінія. Користувачі побачать, що перевертень вкусив матір. Після цього жителі села розлучили жінку з дитиною і вигнали її.

Відео дня
Гобелени з секретом / фото Reddit

Hogwarts Legacy — основні подробиці

  • Дії гри розгортаються в 1800-х роках в знаменитій школі чарівництва — Хогвартсі. Інші відомі локації теж вдасться відвідати.
  • Гравець візьме на себе роль учня, який володіє незвичайним умінням сприймати і освоювати давню магію. Йому належить вирішити — приховувати цей секрет або ж піддатися спокусі більш зловісних чар, здатних знищити весь чарівний світ.
  • У Hogwarts Legacy можна налаштовувати зовнішність свого персонажа, створювати зілля, вивчати заклинання, відкривати нових фантастичних звірів, заводити союзників, битися з темними чарівниками і покращувати здібності.
  • Hogwarts Legacy вийшла 10 лютого 2023 року на PS5, Xbox Series X, Series S та ПК. На PS4 і Xbox One гра загляне 4 квітня, а на Nintendo Switch — 25 липня.

Вас також можуть зацікавити новини: