Мертвий Сігурд в The Elder Scrolls V: Skyrim / фото JDGumby

В The Elder Scrolls V: Skyrim нерідко відбуваються дивні події. Наприклад, кинутий сир у центрі міста може спровокувати масштабну битву між NPC. А один з користувачів побачив у поселенні напівголого кур'єра. Тепер до списку незрозумілих подій додалася смерть Сігурда при таємничих обставинах.

Відвідувач форуму Reddit під псевдонімом JDGumby опублікував фото загиблого персонажа. Він запитав, хто міг вбити NPC. Вампіри виключаються, тому що гравець прокачався до 31 рівня і не зустрів жодного з них. JDGumby теж не чіпав Сігурда — користувач знайшов персонажа в такому вигляді, як на фото вище.

Коментатори на Reddit припустили, що стався традиційний для Skyrim збій в ігрових системах. Світ в культовій екшен-RPG функціонує постійно. І якщо в якихось процесах відбувається помилка, це може викликати несподівані наслідки. JDGumby в цілому пощастило, адже Сігурд бере участь лише у другорядних квестах. Якби на його місці був сюжетний персонаж, подальше проходження стало б неможливим.

Відео дня

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: