Маленія в Elden Ring / фото IGN

Одне з улюблених занять фанатів Elden Ring — це вбивство Маленії, Клинок Мікелли різними незвичайними способами. Найскладнішого боса в грі перемагали одними тільки стусанами і без єдиного удару. А нещодавно в списку ентузіастів з'явилося поповнення. Один з користувачів взяв верх над Маленією на першому рівень без перекатів.

Бій з додатковими умовами влаштував собі відвідувач форуму Reddit під псевдонімом CaregiverAgitated534. Ентузіаст використовував для нанесення шкоди піку. Древкова зброя дозволяла бити, не підходячи близько до боса. Користувач часто здійснював один удар, після чого відбігав на велику дистанцію.

CaregiverAgitated534 ухилявся ворожих атак за допомогою правильного позиціонування і стрибків. Однак найчастіше він намагався відбігати і підходити, лише коли Маленія завершувала свою серію випадів. У такі моменти з'являлося вікно для удару.

На другій фазі тактика CaregiverAgitated534 особливо не змінилася. Правда, ,ос почав активніше скорочувати дистанцію, тому ентузіаст частіше відбігав убік під час ворожих атак. Він точно вибирав момент для відходу від ударів і не отримував шкоди.

Elden Ring — основні подробиці

  • Це рольовий екшен від японської студії FromSoftware, творців Dark Souls, Bloodborne і Sekiro: Shadows Die Twice.
  • Події гри розгортаються в світі під назвою Междуземье. Головний герой, Потьмянілий, повинен зібрати осколки Кільця Елдена, щоб стати єдиним правителем. Для цього необхідно перемогти шістьох напівбогів.
  • Геймплей проекту включає складні битви, прокачування і створення власної збірки персонажа, пошук секретів, крафт і поїздки на коні.
  • Elden Ring вийшла 25 лютого 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. На Metacritic вона отримала в середньому 95 балів від критиків і увійшла в сто найбільш високооцінених ігор всіх часів.

Вас також можуть зацікавити новини: