Гравець побудував в Fallout 4 унікальне місто в дусі фільму "Шалений Макс" / скриншот

Зазвичай, коли йдеться про будівництво унікальних міст, згадується Minecraft. Однак в Fallout 4 теж є механіка зведення баз і форпостів, нехай і не така деталізована. З її допомогою користувачі часом зводять вражаючі споруди. Нещодавно це довів автор YouTube-каналу SirBalz. Він побудував поселення, яке відсилає до картини "Шалений Макс".

Свою роботу ентузіаст представив в окремому ролику. На відео місто демонструється з різних сторін. SirBalz показав проліт камери вулицями, зовнішні стіни і головну будівлю. Усередині останньої знаходиться трон, на якому сидить головний герой.

Все поселення реалізовано в стилістиці гіпертрофованого постапокаліпсису. Будинки зведено зі шматків металу і підручних матеріалів. Частина з них мають нетипову форму і різні особливості. Наприклад, на вершинах двох споруд видніються стовпи полум'я.

Зовнішня стіна виконана з корпусів покинутих автомобілів. Вони всаджені в землю, щоб нагадувати оборонну споруду. А всередині поселення є водонапірна вежа і ларьки торговців. Крім того, в місті можна побачити багато предметів побуту: дерев'яні тачки, шини і навіть більярдний стіл. На думку коментаторів, місто нагадує Бартертаун з "Шаленого Макса".

Fallout 4: детальніше про гру

  • У грі демонструється постапокаліптична версія Бостона та його околиць. Головний герой — вцілілий, який хоче знайти свого сина.
  • Однією з основних особливостей гри стало будівництво з можливістю зводити цілі міста в якості особистих баз.
  • Інші елементи геймплея — це прокачування, битви, збір екіпіровки, створення озброєння тощо.
  • Fallout 4 вийшов 10 листопада 2015 року на ПК, PS4 та Xbox One.

Вас також можуть зацікавити новини: