Гравець в Fallout 4 прокачався до 100 рівня, не відвідуючи головне місто / фото Bethesda Game Studios

Деякі користувачі люблять влаштовувати собі додаткові випробування під час прокачування персонажа в грі. Наприклад, в січні один з ентузіастів розповів, як в The Elder Scrolls V: Skyrim підвищив всі навички до максимуму в межах стартового міста. А блогер ThatFriendlyGuy досяг останнього рівня аккаунта в Call of Duty: Modern Warfare II без вбивств. До цього списку нещодавно додався фанат Fallout 4.

Відвідувач форуму Reddit під псевдонімом andreworr2402 прокачався до 100 рівня в згаданій екшен-RPG Bethesda Game Studios без відвідування Даймонд-сіті. Це найбільше і найбезпечніше поселення людей у грі. Багато ланцюжків завдань ведуть саме сюди, в тому числі і основний сюжет. Без візиту в місто не вдасться дістатися до фіналу центральної історії.

Однак andreworr2402 завершив весь вміст із доповнень. Завдання в Nuka-World і Far Harbor відкриваються і в обхід Даймонд-сіті. Для цього потрібно лише знати, як потрапити на локації з добавок.

Відео дня

Fallout 4: детальніше про гру

  • У грі демонструється постапокаліптична версія Бостона та його околиць. Головний герой — вцілілий, який хоче знайти свого сина.
  • Однією з основних особливостей гри стало будівництво з можливістю зводити цілі міста в якості особистих баз.
  • Інші елементи геймплея — це прокачування, битви, збір екіпіровки, створення озброєння тощо.
  • Fallout 4 вийшов 10 листопада 2015 року на ПК, PS4 та Xbox One.

Вас також можуть зацікавити новини: