Star Wars Jedi: Survivor / фото PC Gamer

У своєму огляді Star Wars Jedi: Survivor ми відзначали, що в грі реалізована різноманітна бойова система. Користувачі можуть по-різному підходити до боїв і вигадувати креативні способи для досягнення перемоги. Іноді неочевидні можливості підготували самі розробники. Наприклад, на арені з Ранкором вони розкидали кістки, які можна кидати в глотку противнику і вільно атакувати кілька секунд. А часом гравці придумують хитрі трюки завдяки кмітливості і геймплейним механікам. Один з них нещодавно продемонстрував відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Anonymous_SG28.

Ентузіаст показав на відео, як він зміг перемогти Огдо Богдо — найдратівливішого боса в Star Wars Jedi: Survivor. Користувач заявив, що втомився гинути в битві і вирішив вдатися до допомоги. Він забрався на уступ неподалік від арени, де знаходилися два потужних ворога з числа рейдерів.

За допомогою прокачаних навичок телекінезу Anonymous_SG2 піднімав супротивників в повітря і штовхав вперед. Таким способом ентузіаст скинув їх в лігво до Огдо Богдо. А так як в Star Wars Jedi: Survivor вороги різних типів конфліктують між собою, рейдери і бос вступили в бій. Тим часом Anonymous_SG2 стояв зверху і спостерігав, як головгад поступово втрачає здоров'я.

Star Wars Jedi: Survivor — основні подробиці

  • Події другої частини франшизи розгортаються через п'ять років після історії Fallen Order. Кел Кестіс перетворився з падавана на повноцінного джедая, який намагається вижити і протистояти Імперії на краю Галактики.
  • Бойова система в грі відсилає до Sekiro: Shadows Die Twice. Існують різні типи ударів, комбінацій та парирування, що дозволяє вивести ворога з рівноваги та здійснити критичну атаку.
  • Світ в проекті побудований за принципами метроідванії. Користувачі зможуть повертатися в уже відвідані місця, щоб за допомогою нових навичок пробиратися в раніше недоступні області.
  • Star Wars Jedi: Survivor вийде 28 квітня на ПК, PS5, Xbox One, Xbox Series X і S.

Вас також можуть зацікавити новини: