The Last оf Us Part I / фото Naughty Dog

Реліз The Last of Us Part I на ПК виявився невдалим. Погане технічне виконання версії для персональних комп'ютерів зіпсувало враження від проходження багатьом гравцям. Користувачі навіть почали ділитися найдивнішими помилками, які зустрічалися в екшені.

Одним з найпопулярніших багів став збій з моделлю Джоела на Steam Deck. Персонаж сильно змінився зовні через проблеми з відображенням волосся на обличчі і голові. А його брови збільшилися в кілька разів.

Баги в The Last оf Us Part I на ПК / фото Levit0

Не менш вражаючим багом поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Dremcis. У нього в одній зі сцен дочка Джоела Сара раптом посивіла. При цьому окремі волосини дівчини чомусь перетворилися на подобу грубих макаронин.

Баги в The Last оf Us Part I на ПК / фото Dremcis

Ще одну дивну і забавну помилку опублікував користувач Twitter під псевдонімом CaseyExplosion. Він продемонстрував, як Тесс в Т-позі застрягла в текстурах і почала трястися.

А ось найнесподіваніший баг трапився з гравцем dancow. Користувач показав, як під час сцени розмови між Тесс, Еллі та Джоелем головні герої раптово наскрізь промокли. Краплі води стікали з них, поки тривала заставка.

Naughty Dog знає про проблеми в ПК версії The Last оf Us Part I і намагається оперативно випускати патчі. З моменту релізу вийшли два оновлення, які підлатали продуктивність. Однак у Steam гра все ще має низький рейтинг — 39% при 10 394 відгуках.

Ремейк The Last of Us — основні подробиці

  • Гру повністю переробили з урахуванням сучасних технологій і можливостей PS5. У проекті реалізували анімації, фізику, штучний інтелект і опції доступності на рівні другої частини.
  • Оновлена TLoU підтримує особливості DualSense і тривимірне звучання.
  • Основний геймплей і сюжет залишилися без змін, проте з грою буде поставлятися покращене доповнення Left Behind. А ось мультиплеєр з проекту вирізали.
  • The Last оf Us Part I вийшла 2 вересня 2022 року на PlayStation 5, а 28 березня добралася до ПК. Гра отримала від критиків 89 балів, а ось користувачі поставили тільки 5,5.

Вас також можуть зацікавити новини: