Ghost of Tsushima / фото GamingBolt

В ігровій індустрії є небагато перевірених інсайдерів, але The Snitch є одним з них. Він неодноразово публікував правдиві відомості, наприклад, про доповнення Burning Shores до Horizon Forbidden West. А нещодавно він прокоментував презентацію PlayStation Showcase. За його словами, у Sony є кілька новинок, готових до анонсу, які не показали в рамках шоу. Одна з них — це порт відомої гри на ПК.

The Snitch написав на своєму Discord-сервері: "Хлопці, я знаю про кілька анонсів, які не були представлені протягом шоу [PlayStation]. Це дуже, дуже дивно. Наприклад, ПК-порт [гри], який вийде в липні".

Потім один з користувачів запитав, чи буде згаданий проєкт ААА-категорії? The Snitch відповів ствердно. Виходить, Sony готується випустити на ПК один з ексклюзивів PlayStation першої ланки. Найімовірніші варіанти — Ghost оf Tsushima і Ratchet & Clank.

Відео дня

Нагадаємо, раніше генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан підтвердив, що компанія збирається випускати свої ігри на персональних комп'ютерах через 2-3 роки після релізу на PlayStation. За словами керівника, фанатів влаштовує такий підхід.

Останні ексклюзиви PlayStation на ПК

  • Sony почала щорічно випускати свої певні проєкти на персональних комп'ютерах для збільшення доходів. Останніми релізами стали Returnal і The Last оf Us Part I. Причому остання з'явилася на ПК через півроку після релізу на PlayStation. Хоча в цілому це ремейк, а не повноцінна новинка.
  • Реліз Returnal пройшов відносно спокійно — люди лише здивувалися високим системним вимогам. А ось ПК-версія The Last оf Us Part I виявилася геть зламаною і досі отримує патчі, які виправляють різні проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: