Sony продовжить випускати ексклюзиви PlayStation на ПК / фото Push Square

Sony досі не планує випускати ігри на PlayStation 5 та ПК одночасно. А ось через 2-3 роки після запуску вони будуть втрачати статус PS-ексклюзивів і з'являтися на персональних комп'ютерах. Фанати прихильно ставляться до такої стратегії японської компанії.

Про це в інтерв'ю Famitsu розповів генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан. Він заявив: "Головний обов'язок PlayStation Studios полягає в тому, щоб люди отримували задоволення від гри на новітній приставці PlayStation. Ми збільшуємо кількість PS5-ексклюзивних ігор і скорочуємо терміни виходу версій для ПК".

За словами Райяна, Sony "продовжуватиме слухати голоси шанувальників ігор". Однак в цілому фанати задоволені стратегією компанії, що окремо підкреслив гендиректор: "У мене часто є можливість дізнатися думку шанувальників ігор, і коли я питаю їх про тимчасову затримку, вони кажуть, що продаж версії для ПК через два або три роки після виходу версії для PS сприймається позитивно".

Відео дня

Останні ексклюзиви PlayStation на ПК

  • Sony почала щорічно випускати свої певні проєкти на персональних комп'ютерах для збільшення доходів. Останніми релізами стали Returnal і The Last оf Us Part I. Причому остання з'явилася на ПК через півроку після релізу на PlayStation. Хоча в цілому це ремейк, а не повноцінна новинка.
  • Реліз Returnal пройшов відносно спокійно — люди лише здивувалися високим системним вимогам. А ось ПК-версія The Last оf Us Part I виявилася геть зламаною і досі отримує патчі, які виправляють різні проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: