Новий скриншот S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl / фото GSC

GSC Game World опублікувала два нових скриншоти S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Гра виглядає феноменально і близька за атмосферою до попередніх частин серії.

Українські розробники поділилися зображеннями з виданням Wired. На першій картинці показаний головний герой Скіф, який перезаряджає автомат. Він знаходиться поблизу старого залізничного мосту з кількома іржавими вантажними вагонами і цистернами. Неподалік від протагоніста розгортається битва між мутованими звірами.

Цей скриншот також дозволяє детально вивчити інтерфейс гри. Зверху буде компас з відмітками місць інтересу і завдань, а також дистанцією до точок. Знизу є шкали здоров'я, витривалості і радіації, а також три позначки. Одна з них точно відповідає за голод.

Відео дня

Другий скриншот показує графічну красу S.T.A.L.K.E.R. 2. Освітлення, рослинність і деталізація в грі дійсно вражають — Unreal Engine 5 дозволяє домогтися неймовірних результатів. Місцями на картинках помітно загальне погіршення графіки в порівнянні з першим геймплейним трейлером, але гра все ще виглядає чудово.

Новий скриншот S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl / фото GSC

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — основні подробиці

  • Дії сиквела розгорнуться в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. Гра буде поєднувати елементи шутера від першої особи, хорора і імерсивного симулятора.
  • Історія буде варіативною і відзначиться декількома кінцівками. У процесі проходження користувачам належить приймати рішення, які спричинять за собою наслідки.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 обзаведеться просунутим штучним інтелектом і вдосконаленою системою симуляції життя A-Life 2.0. Завдяки їй персонажі, мутанти і тварини будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця.
  • Ще планується реалізувати 30 видів зброї, динамічну зміну погодних умов, механіки виживання і багато іншого.
  • Гру перенесли на 2023 рік у зв'язку з припиненням розробки після повномасштабного вторгнення Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: