Surgeon Simulator 2 вийшов 27 серпня на ПК / фото epicgames.com

Студія Bossa роздає безкоштовно другу частину симулятора хірурга, Surgeon Simulator 2, всім медикам, які зареєстровані в офіційній базі даних Національної служби охорони здоров'я Великобританії (NHS).

Про це розробники повідомили на своїй сторінці у Twitter.

Роздача Surgeon Simulator 2 триватиме до 22 жовтня / фото twitter.com/bossastudios

"Спільнота Surgeon Simulator 2 відверто безглуздо оперує Боба (пацієнта в грі – УНІАН), тому ми вирішили, що нашим гравцям потрібно показати, як це робиться насправді", – заявив голова студії Енріке Оліф'єрс.

В інтерв'ю порталу Eurogamer розробники пожартували, що завжди представляли Surgeon Simulator 2 цінним інструментом навчання для співробітників Національної служби охорони здоров'я Великобританії. Однак це спростував один з шанувальників гри – справжній лікар Ідріс Морган.

"Surgeon Simulator 2 – абсолютно не життєздатний інструмент для медичного навчання. Тим не менш, я люблю відеоігри. І я думаю, що медики з усього світу вважатимуть дуже забавною можливість п'ятисекундної трансплантації серця в грі", – сказав Ідріс Морган.

Отримати безкоштовно Surgeon Simulator 2 британські медики зможуть до 22 жовтня. Втім, у Twitter цією акцією зацікавилися медики з інших країн, зокрема з США.

Трейлер Surgeon Simulator 2

Нагадаємо, Surgeon Simulator 2 вийшов 27 серпня 2020 року в Epic Games Store.