Саму Among Us впродовж тижня роздавали безкоштовно / фото kotaku.com

Сьогодні на eBay завершився аукціон з продажу курячого нагетса у формі персонажа популярної гри Among Us Його купили за $99997.

Спочатку торги стартували з суми у 99 центів. Нагетс такої незвичайної форми було знайдено у спеціальному меню Mcdonald's, створеному в колаборації з популярним корейським k-pop гуртом BTS.

За цей лот боролися 184 людини / фото ebay.com

Продавець під псевдонімом Polizna стверджував, що термін придатності товару (14 днів) ще не закінчився. Щоб доставити покупцеві свіжий нагетс, його запакували у вакуумну упаковку і пообіцяли відправити літаком американської служби доставки USPS. У подарунок до нагетсу продавець планував покласти сичуанський соус.

Відео дня

Коли ціна на жартівливий лот перевищила $33 тисячі, на нього звернули увагу самі розробники Among Us, а також багато ЗМІ. В результаті нагетс став стрімко зростати в ціні. Бажаючі придбати незвичайний "сувенір" зробили 184 ставки. За два дні до закриття торгів за нього віддавали понад $50 тисяч, а до закінчення аукціону сума збільшилася майже вдвічі.

Нагетс продали за $ 99997 / скріншот

Додаткової популярності цій ситуації надала безкоштовна роздача самої Among Us у цифровому магазині Epic Games Store. У перші дні акції кількість щоденних користувачів гри на ПК збільшилася з 300 тисяч до 2 мільйонів.