Клер Редфілд – головна героїня анімаційного серіалу Resident Evil / фото twitter.com/NXOnNetflix

Стрімінговий сервіс Netflix показав нові кадри майбутнього повнометражного анімаційного фільму Resident Evil: Infinite Darkness, створеного за всесвітом однойменної гри.

Фото головних героїв серіалу Netflix опублікував на своїй сторінці в Twitter.

Леон Кеннеді – другий головний герой серіалу / фото twitter.com/NXOnNetflix

Про що анімаційний серіал Resident Evil

Серіал Resident Evil буде заснований на однойменній серії ігор компанії Capcom. Головними героями стануть Леон Кеннеді та Клер Редфілд. Деталі сюжету Netflix не розкрив, проте судячи з тизеру, опублікованому раніше, дії шоу, як і першої частини гри, будуть відбуватися в маєтку, де проводилися експерименти із зомбі-вірусом. Прем'єра серіалу відбудеться у 2021 році.

Тизер анімаційного серіалу Resident Evil

Другий серіал за мотивами Resident Evil від Netflix

Крім цього, Netflix також зайнятий виробництвом live-action серіалу за мотивами Resident Evil. Це шоу стане відгалуженням від основної серії ігор і розповість про сестер Джейд та Біллі Вескер.

  • За сюжетом головні героїні є дочками Альберта Вескера – одного з основних антагоністів гри. Розповідь буде вестися в двох часових лініях. У першій – чотирнадцятирічні Джейд та Біллі переїжджають у Нью Раккун-Сіті. Незабаром сестри розуміють, що це незвичайне місто, а їх батько приховує страшний секрет.
  • У другому таймлайні дія переміститься на більш ніж 10 років вперед. Сюжет зосередиться навколо вже дорослої Джейд Вескер, яка прагне вижити в зомбі-апокаліпсисі і мучиться спогадами про свого батька та сестру.
  • У цьому серіалі буде 8 епізодів, кожен з яких триватиме по годині.