MMORPG New World очолила свіжий чарт Steam / фото Amazon

Ігровий сервіс Steam опублікував рейтинг продажів за минулий тиждень. Провідну позицію в ньому несподівано займає багатокористувацька онлайн-рольова гра New World від Amazon, яка за кількістю завантажень поступається тільки Counter-Strike 2.

На відновлення інтересу користувачів до New World напевно вплинув недавній реліз першого платного доповнення Rise of the Angry Earth (у нього самого 6 місце) і знижка в 60%, яка триватиме до 15 жовтня.

New World була справжнім феноменом восени 2021 року. На певному етапі вона навіть була найпопулярнішою грою в Steam по онлайну, залишаючи CS:GO, PUBG та Dota 2 позаду. Гра пережила чотири перенесення і кілька тестувань, але все-таки зуміла дістатися до релізу. Втім, закріпити успіх розробникам не вдалося.

Сам тижневий чарт Steam виглядає таким чином:

  1. Counter-Strike 2
  2. New World
  3. EA Sports FC 24
  4. Call of Duty
  5. Baldur's Gate 3
  6. New World: Rise of the Angry Earth
  7. Cyberpunk 2077
  8. Elden Ring
  9. Apex Legends
  10. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 

Також в топ-10 продажів Steam повернувся Elden Ring, показавши зростання в 37 пунктів. На популярності теж напевно позначилася знижка в 34%. Cyberpunk 2077 при цьому впала з другої на 7-у сходинку в порівнянні з минулим тижнем.

Паралельно в Steam прямо зараз проходить фестиваль"Іграм бути". До вечора 16 жовтня є можливість спробувати сотні ігор безкоштовно.

Також цей жовтень по-справжньому завалить нас ігровими релізами. Одним з найбільш очікуваних вважається психологічний трилер Alan Wake 2 від студії Remedy. Додатковим стимулом для українських гравців буде те, що гра отримає офіційну українську локалізацію.

Вас також можуть зацікавити новини: