The Hong Kong Massacre / фото VRESKI

Відеоігри настільки вплелися в масову культуру, що навіть невеликі інді-проєкти можуть стати джерелом натхнення для кінематографа. Саме так сталося з картиною "Джон Вік 4". Одна з найбільш видовищних сцен у стрічці створювалася під враженням від The Hong Kong Мassacre.

Про це режисер фільму Чад Стахелскі розповів у коментарі виданню SlashFilm. Він повідомив: "Але я бачив одну відеоігру, і я кричу — вона, здається, називалася The Hong Kong Massacre — вони зробили цей вид зверху, і ми так багато робили з великими дульними спалахами, і тут мене осінило: "Ну, якщо я буду вище, ми будемо стріляти так і так, і це намалює ці круті лінії дульним спалахом, і якщо я отримаю правильний ефект мерехтіння, це буде як малюнок. Це виглядає дуже круто". І це був інший спосіб посилити екшен і тримати вас у режимі відеоігри".

The Hong Kong Massacre: що за гра

  • Це шутер з видом зверху від студії VRESKI і видавництва Untold Tales. Гра натхненна серією Hotline Miami та фільмами Джона Ву.
  • Сюжет присвячений помсті детектива за вбивство свого напарника. Головний герой повинен вихором промайнути крізь кримінальним світ, убивши всіх лиходіїв.
  • Геймплей зосереджений навколо перестрілок. У The Hong Kong Мassacre кожен ворог гине від однієї кулі, але це правило стосується і протагоніста.
  • Щоб ефективно усувати супротивників, потрібно багато стрибати, сповільнювати час, вивчати і використовувати оточення.
  • The Hong Kong Massacre вийшла 22 січня 2019 року на ПК і PlayStation 4, а пізніше дісталася до Nintendo Switch. Гра отримала 794 відгуки в Steam, 77% з яких позитивні.

Вас також можуть зацікавити новини: