Вийшов другий трейлер екранізації Uncharted / фото Sony

Sony Pictures Entertainment опублікувала новий трейлер екранізації Uncharted, яка в дубляжі отримала назву "Анчартед: на картах не значиться". У ролику показали полювання за скарбами, вирішення загадок і протистояння з головним лиходієм.Читайте такожОголошена дата релізу двох оновлених частин Uncharted на PS5 – на ПК вони з'являться трохи пізніше

Починається відео зі знайомства Нейтана Дрейка і Віктора Саллівана на прізвисько Саллі. Далі герої вирішують разом зайнятися пошуком незліченних багатств, які коштують близько $5 мільярдів. Скарб бажає отримати і головний лиходій у виконанні Антоніо Бандераса. Антагоніст впевнений, що разом із золотом він знайде дещо набагато цінніше. У трейлері показали, як головні герої билися з головорізами лиходія в спробі заволодіти золотим хрестом. Він повинен вказати на місце, де захований скарб.

Ролик також включає видовищні сцени з падінням з літака і транспортуванням піратських кораблів на вертольотах. Трейлер підтверджує, що автори екранізації Uncharted намагалися відтворити пригодницьку атмосферу ігрової серії. Наскільки добре у них це вийшло, вдасться дізнатися після прем'єри.

Детальніше про екранізацію Uncharted

  • Бюджет картини склав 120 мільйонів доларів.
  • Головну роль виконав відомий завдяки блокбастерам Marvel про Людину-павука Том Холланд. Він зіграв Нейтана Дрейка, мандрівника, авантюриста і мисливця за скарбами.
  • Марк Уолберг перевтілився в Саллі, а образ головного лиходія дістався Антоніо Бандерасу.
  • Екранізація Uncharted вийде в кінотеатрах 18 лютого 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: