Destruction AllStars вийшла в лютому цього року на PS5 / фото playstation.com

В багатокористувацькій автомобільній бойовій аркаді Destruction AllStars з'являться боти. Вони допоможуть прискорити пошук матчів для бажаючих зіграти в ексклюзивну гонку на PS5 в ті моменти, коли реальних гравців критично мало.

Як повідомили розробники зі студії Lucid Games, у їх гри є як пікові години онлайну з найбільшою кількістю гравців, так і низькі – коли користувачів занадто мало. В такому випадку, при пошуку матчу відсутніх гравців будуть замінювати ботами. Це допоможе значно скоротити час очікування гри.

Щоправда, ботів не будуть додавати у змагальний режим Blitz.

В студії також поділилися й іншими прийдешніми нововведеннями:

  • Глобальні вечірки – користувачам дозволять об'єднуватися з друзями для пошуку матчів в будь-яких одиночних і командних режимах.
  • Плейлисти – гравцям спростять вибір і пошук матчів у будь-яких режимах.

Крім того, автори працюють над балансом, здібностями персонажів і виправленням різних механік гри, аж до поліпшення відчуттів від зіткнення з суперниками на арені.

Трейлер Destruction AllStars

Детальніше про Destruction AllStars

Яскрава автомобільна бойова аркада від Lucid Games вийшла 2 лютого цього року на PlayStation 5. У грі користувачі повинні знищувати автомобілі суперників на різних аренах. У матчах бере участь 16 гравців. У кожного на вибір унікальні герої та машини, які можна вдосконалити. Залишившись без транспорту, гравець не вибуває з битви – він може ухилятися від атак, застосовувати навички паркуру і захопити авто суперника або дістатися до вільної машини на локації.

Протягом двох місяців після релізу передплатники сервісу PS Plus могли отримати гру безкоштовно. Однак це не врятувало тайтл від провалу. Преса і геймери холодно зустріли Destruction AllStars. На агрегаторі Metacritic у гоночної аркади 62 бали від ЗМІ та 5,1 бала від користувачів.