F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch / фото TiGames

Epic Games встигла неодноразово здивувати роздачами знаменитих ігор в рамках новорічної акції в Epic Games Store. Два дні тому вона дарувала шутер від українських розробників Metro: Last Light, а на Різдво безкоштовною в магазині стала Death Stranding. Зараз в сервісі можна отримати ще один відмінний проект. Мова про F. I. S. T.: Forged In Shadow Torch — один з хітів середньої ланки 2021 року. Акція триватиме до 27 грудня, 18:00 за київським часом. Потім безкоштовною стане таємна гра.

F. I. S. T.: Forged In Shadow Torch — основні подробиці

  • Це екшен з елементами платформера і метроідванії від студії TiGames і видавництва bilibili. У грі демонструється стімпанковий всесвіт, населений антропоморфними звірами. Всі події історії розгортаються в місті Світоч, який колонізували сили Легіону.
  • Головний герой Рейтон раніше входив до лав опору, але відкинув битви заради спокійного життя. Однак протагоністу знову довелося взятися за зброю, щоб врятувати друга з полону.
  • Центральна особливість гри — це застосування різноманітних пристроїв. Рейтон використовує великий механічний кулак, батіг і бур, щоб знищувати ворогів і проходити просторові головоломки. З гаджетами пов'язані вміння, які відкриваються при проходженні і дозволяють шукати секрети на вже відвіданих локаціях.
  • F. I. S. T.: Forged In Shadow Torch отримала в Steam 4780 відгуків, 89% з яких позитивні.

Вас также могут заинтересовать новости: