Лімітована консоль PS4 Pro / spiritgamer.fr

Компанія Sony представила лімітовану версію консолі PlayStation 4 Pro в стилі гри The Last of Us Part II.

Консоль отримала матове покриття і гравірування у вигляді папороті – це татуювання головної героїні гри. Ґеймпад DualShock 4 отримав таке ж зображення на додаток до назви гри на сенсорній панелі. Комплект лімітованої консолі містить також динамічну тему для головного меню PS4, аватар та ліцензійну копію The Last of Us: Part II.

Лімітована консоль PlayStation 4 Pro

Додатково компанія презентувала бездротову гарнітуру для PS4 в стилі The Last of Us: Part II.

Гарнітура для PS4 в стилі The last of Us Part II / blog.us.playstation.com

Комплект надійде в продаж разом з релізом гри – 19 червня. Однак в українських користувачів є можливість отримати комплект безкоштовно. Український офіс PlayStation оголосив про розіграш трьох лімітованих консолей PlayStation 4 Pro. Він триватиме до 18 червня. З усіма деталями акції можна ознайомитися на сайті PlayStation.

Трейлер The Last of Us Part II

Нагадаємо, спочатку одна з найбільш очікуваних ігор цього року, The Last of Us: Part II, повинна була вийти 29 травня ексклюзивно на PS4. Але через пандемію коронавіруса реліз гри перенесли на невизначений термін. Незабаром після цього в мережу потрапило кілька роликів з The Last of Us Part II, які містили сюжетні спойлери. УНІАН навмисно не публікував їх на сайті, щоб не псувати шанувальникам враження від проходження гри. Через день після витоку інформації, компанія Sony оголосила нову дату релізу гри – 19 червня. The Last of Us Part II повернулася в PS Store і на неї знову можна оформити попереднє замовлення.