Смартфон realme 7 pro / фото УНІАН

Тиждень тому УНІАН запустив конкурс, в межах якого наші читачі отримали можливість виграти геймерський смартфон realme 7 pro. Сьогодні, 27 листопада, ми підбиваємо підсумки.

Читайте такожСуперечливий смартфон для геймерів. Огляд realme 7 Pro

За тиждень у розіграші взяли участь 122 читачі, але тільки 36 осіб виконали всі умови і відповіли правильно на всі запитання нашої вікторини.

Відео дня

Ми провели розіграш за допомогою генератора випадкових чисел. Відповідне відео можна подивитися над закріпленим постом з підсумками конкурсу в телеграм-каналі УНІАН ігри.

Переможцем став наш читач – Максим Пехотін.

УНІАН дякує всім, хто взяв участь у конкурсі. Тим, кому не пощастило, не варто засмучуватися. Зовсім скоро у нашому телеграм-каналі стартує новий конкурс з цікавими призами для учасників.

Про смартфон realme 7 pro

Realme 7 pro отримав super AMOLED-екран розміром 6.4 дюйма з роздільною здатністю 2400х1080 точок, процесор Qualcomm Snapdragon 720G та чотири основних камери з головним модулем на 64 Мп від Sony. У смартфоні 8 ГБ оперативної пам'яті та сховище на 128 ГБ. Працює пристрій на операційній системі Android 10 з фірмовою оболонкою realme UI 1.0. Сканер відбитків пальців вбудовано в екран.