Ремейк Prince of Persia: Sands of Time / фото store.ubi.com

Індійський підрозділ студії Ubisoft в черговий раз відклав реліз ремейка Prince of Persia: Sands of Time. Гра вийде у 2022 році.

Як повідомили розробники у Твіттері, ремейк не покажуть навіть на майбутній презентації Ubisoft Forward, яка відбудеться 12 червня.

"Ми домоглися великого прогресу в підготовці до релізу нашої гри в наступному році, але поки не готові поділитися додатковою інформацією", – заявили в студії.

фото twitter.com/princeofpersia

Спочатку ремейк "Принца Персії: Піски часу" повинен був відбутися 21 січня цього року. Пізніше вихід перенесли на травень, а потім й зовсім відклали на невизначений термін.

Нагадаємо, що анонсували ремейк ще у вересні 2020-го. Ubisoft представила трейлер і почала збирати попередні замовлення. І хоч студія заявляла, що для перевидання було створено нові моделі персонажів і оточення, поліпшені аудіоефекти, керування, а головного героя, як і в оригіналі озвучив американський актор Юрій Ловенталь (він також подарував свій голос Пітеру Паркеру в іграх серії Spider-Man для PS4 та PS5), гравці все одно були незадоволені побаченим. Більшість фанатів поскаржилися на низьку якість графіки, жартома припустивши, що це був несправжній трейлер або, що гру готують до виходу на портативній консолі PSP.

Дебютний трейлер ремейка Prince of Persia: Sands of Time

Тоді розробники прислухалися до критики, і заявили, що їм потрібно більше часу, щоб все виправити. Однак неодноразове перенесення релізу говорить про те, що Ubisoft Mumbai та Ubisoft Pune, індійські офіси компанії, не здатні впоратися зі своїм завданням.