Головного героя в рімейку Prince of Persia: Sands of Time озвучив той же актор, що і в оригіналі / фото store.ubi.com

На трансляції Ubisoft Forward був офіційно представлено дебютний трейлер ремейка екшену Prince of Persia: Sands of Time.

Дебютний трейлер Prince of Persia: Sands of Time

Для ремейка були створені нові моделі персонажів і оточення, поліпшені аудіоефекти та керування. Головного героя, як і в оригіналі озвучив Юрій Ловенталь – американський актор, який також подарував свій голос Пітеру Паркеру в грі Marvel's Spider-Man, Алукарду в Castlevania та протагоністу Persona 3.

Скріншот з ремейка / фото store.ubi.com

У Ubisoft повідомили, що в рімейку гравці зможуть розблокувати оригінальну Prince of Persia 1989 року. Вона буде доступна в головному меню.

За попереднє замовлення ремейка гравці отримають перший костюм Принца, набір зброї та візуальний фільтр «класика».

За попереднє замовлення гравцям дадуть комплект "Повернення до витоків" / фото store.ubi.com

Перевидання Prince of Persia: Sands of Time вийде 21 січня 2021 року на ПК, PS4 та Xbox One. Пізніше гру поліпшать і оновлять безкоштовно для PlayStation 5 та Xbox Series.

Prince of Persia: The Sands of Time

  • Prince of Persia: The Sands of Time – це пригодницький екшн з елементами паркуру та акробатики. The Sands of Time розроблялася за участю творця оригінальної Prince of Persia Джордана Мехнера.
  • Гра вийшла у 2003 році та була тепло прийнята аудиторією. Критики хвалили гру за графіку, анімацію персонажів, сюжет і основну геймплейну механіку, пов'язану з маніпуляцією часом.
  • Незадовго до анонсу ремейка в Uplay передчасно з'явилася реклама перевидання The Sands of Time.