NVIDIA створила в Minecraft неймовірно красивий святковий світ / фото NVIDIA

NVIDIA вирішила зробити вражаючу рекламу своєї технології трасування променів. Компанія найняла художника Ушіо Токуру, щоб він створив різдвяний світ у Minecraft з використанням RTX. Результат роботи фахівця вражає уяву.Читайте такожУ Minecraft відтворили культову будівлю зі Skyrim — вийшло неймовірно гарно

Нова карта займає площу розміром понад 15 гектарів. На цьому віртуальному просторі побудована зимова країна чудес з маєтком Санта-Клауса, лісом, парком атракціонів, великим сніговиком, замерзлим озером для катання на ковзанах та іншими цікавими об'єктами. Кожна будівля багато прикрашена, причому як зовні, так і всередині. В окремих місцях зустрічаються ельфи, які допомагають Санті.

Minecraft / фото NVIDIA

Варто також відзначити вплив трасування променів. Технологія забезпечує фізично правильну поведінку світла, відображення і коректно падаючі тіні. RTX допомагає посилити святкову атмосферу і робить загальний вигляд карти ще більш вражаючим. Завантажити різдвяний світ від NVIDIA можна безкоштовно за цим посиланням. Однак важливо враховувати, що запустити його в Minecraft вдасться тільки на ПК з відеокартою компанії з підтримкою трасування променів.

Відео дня
Minecraft / фото NVIDIA

Що будували гравці в Minecraft

  • Ентузіаст під псевдонімом 1nsinuating відтворив у проекті Рівенділ — притулок Елронда та інших ельфів з "Володаря кілець".
  • Користувач dillyg10 переніс в гру Mojang Studios значну частину Татуїна. Це знакова піщана планета у всесвіті "Зоряних війн".
  • Команда TeamCIS реалізувала в Minecraft палац Путіна з фільму Навального. Споруду відтворили з великою точністю — не забули навіть про кальянну з аквадискотекою.

Вас також можуть зацікавити новини: