Зменшена Slim-версія PlayStation 5 коштуватиме 400 доларів / фото ua.depositphotos.com

Компанія Sony представить зменшену у розмірах Slim-версію PlayStation 5 вже в цьому році, а не в наступному, як вважалося раніше. Про це повідомляє портал IGN, посилаючись на матеріали судової справи Федеральної Торгової Комісії США (FTC) проти злиття Microsoft і Activision Blizzard.

У документі було помічено наступне твердження: "Консоль Xbox Series X продається на $50 дешевше, ніж Nintendo Switch OLED. Sony також запропонує менш дорогу версію PlayStation – PlayStation Slim – за $399,99, яка, як очікується, вийде в 2023 році".

Також у документі говориться, що Sony "наразі пропонує дві різні версії PlayStation 5 – одну з програвачем Blu-Ray для фізичних носіїв (стандартну) і одну без (цифрову) – і очікується випуск додаткових диференційованих версій Pro і Slim в найближчому майбутньому".

Відео дня

Передбачається, що в 2024 році Sony зовсім перестане випускати існуючі версії PlayStation 5. Таким чином модель Slim замінить на ринку Digital Edition, а неанонсована версія Pro стане альтернативою базової PlayStation 5 з дисководом.

Нова Sony PS5 Slim в 2023: що відомо

  • Оновлена консоль не буде відрізнятися за характеристиками від попередніх ревізій. Вона отримає трохи змінений дизайн, а головним нововведенням стане наявність знімного дисковода з підключенням через порт USB Type-C на задній панелі.
  • За чутками Sony буде продавати відразу декілька комплектів – просто консоль без дисковода, бандл з консоллю і дисководом, а також просто дисковод. Таким чином, в разі поломки дисковода, нема потреби купувати абсолютно нову консоль.
  • Знімний дисковод зробить консоль бажаним продуктом як для геймерів, що віддають перевагу фізичні видання, так і для тих, хто вибирає цифрові версії ігор.
  • Sony ще офіційно не підтверджувала факт існування PS5 Slim. Однак той факт, що його конкуренти знають і вважають за необхідне згадати PS5 Slim в юридичних документах, говорить про те, що консоль вже на шляху.

Вас також можуть зацікавити новини: