Сталлоне в Call of Duty : Warzone / фото Activision

Компанія Activision представила дебютний трейлер оновлення "Герої бойовиків 80-х". Воно додасть у Call of Duty: Warzone і багатокористувацький режим Black Ops Cold War знаменитих кіногероїв – Рембо і Джона МакКлейна з "Міцного горішка", яких зіграли Сильвестр Сталлоне та Брюс Вілліс.

Трейлер "Герої бойовиків 80-х"

Як повідомляють розробники, Рембо і МакКлейн будуть доступні гравцям з 20 травня. У комплекті з кожним персонажем будуть йти добивання, кілька креслень легендарної зброї, серед яких ручний кулемет і тактична гвинтівка, а також амулети, емблеми і багато іншого.

  • Разом з героями у грі з'являться й культові локації з фільмів. Так в центрі Верданська розташується Накатомі Плаза – штаб-квартира однойменної корпорації, де й розгорнулися основні дії "Міцного горішка". Автори стверджують, що у гравців з'явиться можливість зробити те, що не вдавалося жодному міжнародному злочинцеві – успішно зламати сховище Накатомі Плаза і втекти з його скарбами.
Накатомі Плаза в Верданске / фото Activision
  • Ще однією "пам'яткою" стануть табори військовополонених з фільму "Рембо". У будь-якому з десяти таких об'єктів, розташованих навколо Верданська можна буде відшукати жетони союзників або спорядження.
  • Третім об'єктом оновлення буде аванпост ЦРУ

Разом з "Героями бойовиків 80-х" у грі з'являться й нові тимчасові режими. Один з таких "Захоплення влади". У ньому після смерті користувачі не будуть потрапляти в ГУЛАГ, звідки можна втекти. Замість цього гравці повинні будуть оживляти своїх союзників через станцію покупки, або заробити право повернути їх, збираючи жетони.

Варто також відзначити, що герої 80-х з'являться і в Call of Duty: Mobile.

Про Call of Duty: Warzone

Умовно-безкоштовний багатокористувацький онлайн-шутер Call of Duty: Warzone вийшов у березні 2020-го і відразу став дуже популярним. Вже через рік після релізу аудиторія гри перевалила за позначку в 100 мільйонів користувачів. Грати в Call of Duty: Warzone можна на ПК, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X.