Cyberpunk 2077 видалили з PS Store 18 грудня / фото CD Projekt RED

Sony попередила гравців про те, що 18 червня видалить спеціальну сторінку для повернення грошей за покупку Cyberpunk 2077 на консолях PlayStation.

Про це компанія повідомила на офіційному сайті.

"18.06.21 ми видалимо спеціальну веб-форму для запитів на повернення коштів за покупку Cyberpunk", – заявили в компанії.

Відео дня

Спеціальна сторінка для спрощеного рефанда протрималася пів року. На ній всі бажаючі незалежно від кількості награних годин могли отримати гроші за покупку Cyberpunk 2077. Після 18 червня ті користувачі, які захочуть запросити повернення коштів, повинні будуть звертатися у техпідтримку. Однак там рішення будуть приймати вже на основі стандартних правил повернення в PS Store. Тобто протягом 14 днів після покупки і лише в тому випадку, якщо завантаження гри не почалася.

Користувачі в Мережі вирішили, що видалення спеціальної сторінки для повернення коштів – це знак, що гру мають повернуть у продаж. Однак Sony і CD Projekt ніяк не прокоментували це.

Нагадаємо, Sony видалила Cyberpunk 2077 з PlayStation Store 18 грудня – через 8 днів після релізу гри і після численних скарг гравців на її технічний стан. Компанія заявила, що "піклується про те, щоб її клієнти були задоволені своїм ігровим досвідом". Аналітики назвали цей випадок "безпрецедентним", підкресливши, що раніше через схожі проблеми ігри з продажів зазвичай відкликали самі видавці, а не платформотримач.