Sony може анонсувати свою ігрову презентацію PlayStation Showcase вже завтра / фото Sony

[Оновлено 17:30] Sony офіційно анонсувала PlayStation Showcase. Презентація відбудеться 24 травня, початок — о 23:00 за Києвом. Шоу триватиме трохи довше години і включатиме ігри для PS5 і PS VR2. Глядачам покажуть анонси від внутрішніх студій компанії та партнерів.

[Оригінальний текст] Чутки про ігрову презентацію PlayStation Showcase вже давно витають в Мережі. А нещодавно з'явилося відразу кілька натяків, що шоу анонсують завтра, 18 травня.

Все почалося з повідомлення голови NetherRealm Studios і творця Mortal Kombat Еда Буна. Він написав на особистому акаунті в Twitter: "Цей тиждень має бути веселим".

Відео дня

На публікацію відповів інсайдер і редактор порталу Windows Central Джез Корден: "Можливо, четвер виглядає, як хороший день". Судячи з повідомлення репортера, завтра відбудеться певний анонс, пов'язаний з Mortal Kombat.

Раніше надходила інформація, що наступну частину серії представлять на PlayStation Showcase — масштабній ігровій презентації Sony. Головний редактор VGC Енді Робінсон і журналіст Venture Beat Джефф Грабб повідомляли про проведення шоу в кінці травня. І якщо скласти всю наявну інформацію, виходить, що завтра японський платформодержатель оголосить про проведення власного заходу. Після цього можна буде не сумніватися в анонсі нової Mortal Kombat на презентації.

Що покажуть на презентації Sony

  • Компанія гарантовано підготує анонси від внутрішніх студій і партнерів. Наприклад, на розробку нового проєкту вже давно натякала Bluepoint Games, відома за ремейком Demon's Souls. А ще інсайдери стверджували, що на шоу відбудеться дебютний показ продовження Mortal Kombat.
  • Глядачам також повідомлять дати релізу раніше анонсованих проєктів, наприклад, Marvel's Spider-Man 2.

Вас також можуть зацікавити новини: