У Steam з великою знижкою можна купити ігри серії Final Fantasy / Скріншот

Компанія Valve запустила новий великий розпродаж у магазині Steam, цього разу присвячений Китайському новому року. Він триватиме до 15 лютого, і пропонує тисячі ігор від китайських розробників зі знижками до 99%, а також приємні подарунки у вигляді тематичних стікерів.

Паралельно в Steam почалися знижки в рамках акції посеред тижня: цікаві пропозиції отримало безліч проєктів від крупних видавців, включаючи Sony, Microsoft, Sega і Electronic Arts.

  • Найбільші знижки отримали ігри EA: з величезною знижкою можна купити ігри серії Battlefield і NFS.
  • Крім того, знижки на більшість своїх ігор зробила і Activision Blizzard – у тому числі на франшизу Call of Duty, Crash Bandicoot і Diablo 4.
  • Компанія Sega виставила приємні знижки на більшість своїх ігор в серії Yakuza і Persona, тоді як Disney оголосила про старт розпродажу своїх класичних ігор, в рамках якої знижки досягають 75%.
  • Так само знижками відзначилися і платформотримачі: у Sony можна вигідно придбати колишні PlayStation ексклюзиви, а Microsoft влаштувала розпродаж ігор серії Gears, Halo і Ori.

Також прямо зараз в Steam проходить фестиваль "Іграм бути". В його рамках на платформі стали доступні сотні демоверсією, а розробники стали запускати трансляції для спілкування з гравцями.

Відео дня

У Steam стартував перший великий розпродаж у 2024 році з приємними подарунками

Хоч лютий – найкоротший місяць в році, в найближчі кілька тижнів вийде багато очікуваних ігор для різної аудиторії: від RPG і супергеройських екшенів до піратських пригод і містичних адвенчур. Ми розповідали про головні релізи лютого 2024 року.

А вже наступного місяця можуть анонсувати Switch 2. Останнім часом чуток про ігрову приставку Nintendo наступного покоління з'являється все більше, що натякає на близький анонс.

Вас також можуть зацікавити новини: