Джоел з The Last of Us Part II / store.playstation.com

Студія Naughty Dog представила новий сюжетний трейлер гри The Last of Us Part II. Гра вийде 19 червня ексклюзивно для PlayStation 4.

Трейлер The Last of Us Part II

«Ми відчуваємо себе як уві сні. Цей проект знаменує не лише роки пристрасної і наполегливої праці студії Naughty Dog, але і продовження подорожі, яке почалося з Еллі, Джоела і кожного з вас близько семи років тому. Нам довелося пережити безліч злетів і падінь, але нам дуже пощастило, що ви підтримували нас на кожному кроці. Ваш ентузіазм і підтримка дуже багато означають для кожного з нас в студії. Відсьогодні ми збираємося прискорити темп і регулярно радувати вас новинами про гру», – повідомив творчий керівник проекту Ніл Дракманн в офіційному блозі PlayStation.

Розробник також зазначив, що The Last of Us Part II повернулася в PS Store і на неї знову можна оформити попереднє замовлення.

Нагадаємо, спочатку один з найбільш очікуваних ексклюзивів PlayStation від студії Naughty Dog повинен був вийти 29 травня. Але через пандемію коронавіруса реліз перенесли на невизначений термін, гру прибрали з PS Store, а користувачам повернули гроші за попереднє замовлення. Незабаром після цього в мережу потрапило кілька роликів з The Last of Us Part II, які містили сюжетні спойлери. УНІАН навмисно не публікував їх на сайті, щоб не псувати шанувальникам враження від проходження гри. Через день після витоку інформації, компанія Sony оголосила нову дату релізу гри – 19 червня.