Кадр з гри The Last of Us Part II / store.playstation.com

Пригодницький екшн The Last of Us Part II «пішов на золото» – майстер-диск з грою відправлений у друк.

Про це на офіційній сторінці студії Naughty Dog в Instagram повідомив творчий керівник проекту Ніл Дракманн.

Розробник подякував шанувальникам за підтримку і терпіння. А також зазначив, що вже за кілька тижнів фанати зможуть зіграти в гру.

«Що б ви не бачили, що б ви не чули або читали – ніщо не зрівняється з проходженням цієї гри від початку до кінця. Це відеогра. В неї треба грати самому», – так Дракманн в черговий раз прокоментував витік сюжету, який стався наприкінці квітня, а також порадив не звертати увагу на спойлери та особисто ознайомитися з грою.

Трейлер The Last of Us Part II

Нагадаємо, спочатку один з найбільш очікуваних ексклюзивів PlayStation від студії Naughty Dog повинен був вийти 29 травня. Але через пандемію коронавіруса реліз гри перенесли на невизначений термін. Незабаром після цього в мережу потрапило кілька роликів з The Last of Us Part II, які містили сюжетні спойлери. УНІАН навмисно не публікував їх на сайті, щоб не псувати шанувальникам враження від проходження гри. Через день після витоку інформації, компанія Sony оголосила нову дату релізу гри – 19 червня. The Last of Us Part II повернулася в PS Store та на неї знову можна оформити попереднє замовлення.