У Cyberpunk 2077 додали поліцейські погоні і перестрілки на машинах в дусі GTA / фото CDPR

Ще на релізі Cyberpunk 2077 користувачі з'ясували, що в грі погано працює поліція. Після злочинів охоронці порядку просто виникали за спиною головного героя. Це породжувало безліч парадоксальних ситуацій, коли законники раптово з'являлися в закритих приміщеннях або в машині протагоніста. А погонь за участю поліції в екшен-RPG CD Projekt RED і зовсім немає. За словами квест-директора Cyberpunk 2077 Павла Саско, команда не придумала, як впровадити їх у гру. Зате нещодавно це зробили ентузіасти. Автор під псевдонімом Scissors випустив модифікацію, яка додає не тільки поліцейські погоні, а й перестрілки на машинах.

Читайте такожУ Cyberpunk 2077 виявили приховану локацію, в яку не можна потрапити звичайним способомПісля установки мода користувачі зможуть застосовувати зброю, коли знаходяться за кермом. Винятком стали тільки гранати і гранатомети. У автомобілів реалізована різна міцність, тобто дорогі моделі краще захищені.

При реалізації погонь Scissors явно надихався серією Grand Theft Auto. Він додав чотири рівні розшуку, і на кожному з них підвищується інтенсивність переслідування. Наприклад, якщо набрати всі зірки, то за Ві почнуть ганятися елітні бійці MaxTac і Militech. Але найцікавіше, що частина функцій для реалізації мода перебувала в грі. Scissors залишалося лише включити їх і допрацювати. Швидше за все, CDPR намагалася додати поліцейські погоні, але не встигла і була змушена відмовити від ідеї. А її зачатки так і залишилися в екшен-RPG.

Відео дня
Cyberpunk 2077 / фото CDPR

Детальніше про Cyberpunk 2077

  • У проекті розповідається історія найманця на ім'я Ві. Після участі в масштабному пограбуванні у нього в голові з'явився чіп з цифровою копією Джонні Сільверхенда у виконанні Кіану Рівза. Від нього потрібно позбутися, а інакше головний герой помре.
  • Геймплей Cyberpunk 2077 включає багато механік. Є стрілянина, злом, стелс, ближній бій, поїздки на автомобілях та інше.
  • Повноцінний реліз проекту на PS5, Xbox Series X і Series S повинен був відбутися до кінця року, але його перенесли на перший квартал 2022-го.

Вас також можуть зацікавити новини: