"Королівська вечірка" пройде в Fortnite 9 травня / epicgames.com

В багатокористувацькій онлайн-грі Fortnite пройде "Королівська вечірка". Захід розпочнеться 9 травня о 04:00 за київським часом. На головній сцені в прямому ефірі виступатимуть діджеї Dillon Francis, Steve Aoki та deadmau5.

Про це на своєму офіційному сайті повідомили розробники з Epic Games.

Потрапити на віртуальний концерт зможуть усі бажаючі гравці. Для цього потрібно вибрати "Королівську вечірку" в стандартному режимі пошуку матчу. Розробники зазначили, що для тих, хто не потрапить на вечірку вранці, буде повтор ввечері. Виступ можна буде подивитися повністю в той же день з 21:00 до 22:00 за київським часом.

Кожен, хто зайде в Fortnite з 9 по 11 травня отримає у подарунок "Неонові крила" – нову прикрасу на спину, яка реагує на музику.

"Королівська вечірка" в Fortnite

В Epic Games також підкреслили, що концерт на головній сцені – це лише частина "Королівської вечірки". Гравці зможуть розважатися, долаючи повітряну смугу перешкод в розломі для вільного падіння, брати участь у перегонах та багато іншого.

Нагадаємо, з 24 по 26 квітня в Fortnite пройшли п'ять концертів репера Тревіса Скотта. За онлайн-виступами спостерігали 27 мільйонів унікальних гравців. За відвідування концерту гравці безкоштовно отримали дельтаплан Astroworld Cyclone і два екрани завантаження. У Fortnite також додали скін Тревіса Скотта, він увійшов в "Зоряну серію" і доступний у внутрішньоігровому магазині. Після цього розробники оголосили про створення в Fortnite нового ігрового режиму «Королівська вечірка», де не потрібно битися, а можна "розслабитися і не напружуватися".