У God of War Ragnarök додали видовищне добивання ворога з другої частини / фото Sony

God of War 2018 року стала м'яким перезапуском серії. У грі змінилося все-від темпу оповіді і глибини сюжету до бойової системи і структури світу. Продовження в особі God of War Ragnarök йде стопами попередниці, проте деякі елементи зі старих частин в проекті все ж з'являться. Це стосується як мінімум одного видовищного добивання.

Як повідомляв УНІАН, минулого тижня видання Game Informer опублікувало геймплейний ролик з битвами в God of War Ragnarök. В одному з фрагментів відео головний герой Кратос приголомшив ворога, підбіг до нього і виконав добивання. Протагоніст підняв противника за шию в повітря і вдарив кілька разів в живіт Клинками Хаосу.

Користувач Twitter під псевдонімом Main_Valkyrie_ впізнав прийом головного героя. Він розповів, що аналогічне добивання було присутнє в God of War 2, яка вийшла в 2007 році. Як доказ гравець опублікував порівняння прийомів. І вони дійсно виглядають однаково з поправкою на розташування камери і плавність анімацій.

Відео дня

God of War Ragnarök — основні подробиці

  • Це продовження God of War 2018 року — м'якого перезапуску серії в антуражі скандинавської міфології.
  • За сюжетом сиквела головний герой Кратос і його син Атрей повинні запобігти Рагнароку — загибелі богів і всього сущого.
  • Центральними ворогами в God of War Ragnarök будуть Фрейя і Тор, а Тюр, судячи з усього, стане союзником протагоніста.
  • У продовженні серії з'являться нові противники, вміння і локації, наприклад, світ Свартальфахейм.
  • God of War Ragnarök вийде 9 листопада 2022 року на PS5 і PS4.

Вас також можуть зацікавити новини: