Файтингова ліга WUFL була створена на турнірі з Mortal Kombat у Києві / фото weplay.tv

Перший сезон файтингової ліги WePlay Ultimate Fighting League із загальним призовим фондом у $150 тисяч пройде з 25 березня по 11 квітня в Києві. Організаторами турніру виступають кіберспортивний холдинг WePlay Esports та абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик.

Захід відбудеться в одному з павільйонів ВДНГ на кіберспортивній арені WePlay Esports Arena Kyiv, повідомили організатори.

У рамках першого сезону ліги пройдуть змагання з трьох файтингів:

Відео дня
  • Mortal Kombat 11 – з 25 по 28 березня;
  • Soulcalibur VI – з 01 по 04 квітня;
  • Tekken 7 – з 08 по 11 квітня.

Читайте такожCEO WePlay Esports Олег Гуменюк: В Україні є всі шанси стати державою першого рівня в кіберспортивній Індії

Загальний призовий фонд першого сезону ліги буде поділено рівними частинами між трьома змаганнями.

"Наша команда вперше проводитиме змагання з кількох ігор в рамках одного івенту. Вірю, що цей захід не лише підтримає сцену файтингів, а й покаже, на що здатний цей жанр", – заявив керівник відділу кіберспорту WePlay Esports Євген Шепелєв.

Нагадаємо, перший турнір з Mortal Kombat з призовим фондом у $60 тисяч пройшов у Києві в грудні 2020 року. На ньому кіберспортивний холдинг WePlay Esports спільно Олександром Усиком анонсував створення файтингової ліги WUFL (WePlay Ultimate Fighting League).