Кадр з гри Overwatch / store.playstation.com

Компанія Blizzard розглядає можливість зняття блокування за ролями для змагальних матчів у багатокористувацькому онлайн-шутері Overwatch.

Про це на своїй сторінці в Twitter розповів інсайдер під ніком OverwatchNaeri.

Зараз у змагальному режимі Overwatch діє обмеження за ролями. Через це страждають любителі найпопулярнішого типу персонажів – героїв DD. Пошук матчу в змагальному режимі для таких гравців може займати понад 10 хвилин. Фанати вже неодноразово скаржилися Blizzard на те, що такі обмеження за ролями затягують час пошуку матчів.

Відео дня

Читайте такожЕксперимент вдався. Найкращі жанрові спін-оффі популярних ігрових серій

Розробники кілька місяців намагалися розв'язувати цю проблему. Вони ввели в гру «Лабораторію» зі зміненим складом команди. Замість двох танків, двох персонажів DD і двох героїв підтримки в цьому режимі є тільки один танк, два саппорта і цілих три персонажа DD. Однак це майже не вплинуло на час пошуку матчу у змагальному режимі.

Тепер же, за словами інсайдера, в Blizzard розглядають можливість зробити дві версії змагального режиму – з обмеженням за ролями, а також з відкритою чергою, без обмежень. Проте офіційно розробники поки не підтверджують цю інформацію.

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих мапах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здібності. Всього на цей час в Overwatch 32 персонажа.