Анонсована також мобільна The Division / фото Ubisoft

Компанія Ubisoft анонсувала The Division Heartland умовно-безкоштовний спін-офф серії The Division для ПК, консолей і хмарних платформ. Реліз відбудеться у 2021-2022 роках.

Над Heartland працює студія Red Storm Entertainment, яка раніше активно займалася іграми за ліцензією Tom Clancy, серед яких The Division та The Division 2.

"За 5 років The Division з багатообіцяючого проекту Ubisoft перетворилася на серію зі світовим ім'ям, що об'єднала 40 мільйонів гравців. Ми дуже пишаємося тим, чого досягли команди розробників цієї серії, і того приголомшливого всесвіту, який вони створили", – зазначив Алан Корр, виконавчий директор Ubisoft в регіоні EMEA.

Тестування The Division Heartland вже почалося. Подати заявку можуть усі бажаючі на сайті Ubisoft.

Умовно-безкоштовна The Division Heartland / фото Ubisoft

До того ж компанія планує випустити мобільну версію The Division. Детальніше про неї студія повідомить пізніше.

Читайте такожHBO знає серіал за мотивами культової гри Bloodborne

Крім того, в Ubisoft нагадали, що зараз у виробництві знаходиться фільм від Netflix за мотивами першої частини The Division з Джесікою Честейн та Джейком Джилленхолом у головних ролях. Режисерське крісло екранізації зайняв Роусон Маршалл Тербер.

Також по франшизі планується випустити роман, дії якого відбуватимуться після The Division 2. Книга розповість про те, як спалах вірусу вплинув на різні регіони США, і про боротьбу агентів за шляхи постачання.

Детальніше про The Division

  • За сюжетом група американських вчених спільно з політиками запустила в Нью-Йорку програму "Темна зима", яка була покликана перевірити швидкість реакції населення на атаки біотерористів. Експеримент швидко вийшов з-під контролю, в місті стався спалах епідемії, яка призвела до масових заворушень.
  • Дії гри розгортаються через кілька років після епідемії. Нью-Йорк зруйновано і поділено на зони, які контролюються різними угрупованнями – від повстанців до урядових військ. Угруповання ведуть боротьбу за ресурси.