Покращена версія Metro Exodus вже вийшла на ПК / фото 4a Games

Українська студія 4A Games представила поліпшену консольну версію постапокаліптичного Metro Exodus з підзаголовком Enhanced Edition. На ПК ця версія вийшла сьогодні, а на Xbox Series X та PlayStation 5 її реліз відбудеться 18 червня.

Про це студія повідомила на своєму сайті.

За словами розробників, потужність консолей нового покоління дозволяє запустити Metro Exodus з роздільною здатністю 4K, частотою 60 кадрів на секунду і функцією освітлення з повноцінним рейтресингом, а також з випромінюваним освітленням з трасуванням променів, яке вперше з'явилося в доповненні "Два полковники".

"З'явиться повзунок поля зору і низка функцій, наприклад, поліпшення просторового звучання і часу реакції контролера для Xbox і підтримка тактильного зворотного зв'язку контролера DualSense для PlayStation 5", – зазначили в 4A Games.

Всі власники гри отримають оновлення безкоштовно.

Також студія анонсувала випуск повного видання – Metro Exodus Complete Edition. До нього увійдуть два сюжетних DLC.

Трейлер поліпшеного видання Metro Exodus

  • Metro Exodus – це третя частина шутера від першої особи, створена українською студією 4A Games за мотивами романів Дмитра Глуховського.
  • Дії гри відбуваються у недалекому майбутньому на території Росії, яка була зруйнована в результаті ядерної війни. Головний герой Артем, з групою тих, вцілілих вирушає у подорож з метрополітену Москви на модифікованому потязі "Аврора" та їде далеко на схід у пошуках нового місця для життя.