Українська студія GSC Game World уточнила, скільки людей працює над S.T.A.L.K.E.R. 2 / фото GSC

Раніше на цьому тижні PR-менеджер GSC Game World Захар Бочаров дав об'ємне інтерв'ю автору YouTube-каналу "Неважливо, Хто". В першій частині бесіди він розповів про студію і розробників, а у другій більше зосередився на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Однією з тем розмови стала чисельність команди, яка трудиться над грою. Тоді Бочаров заявив, що проект створюється силами 300 осіб, включаючи фрілансерів. Однак пізніше PR-менеджер уточнив ці дані.

Читайте такожРушій, геймплей і пісні біля багаття: з'явилося багато нових деталей S.T.A.L.K.E.R. 2У листопаді 2021 року портал GameDev DOU опублікував рейтинг компаній-розробників ігор в Україні. Тоді GSC Game World повідомила, що до її складу входять 500 осіб. А в інтерв'ю Захара Бочарова це число зменшилося на дві сотні. GameDev DOU запросив коментар у PR-менеджера, і той підтвердив свою помилку. Насправді над S.T.A.L.K.E.R. 2 працюють 500 осіб. Але в травні минулого року на офіційному сайті гри згадувалося, що українська команда включає саме 300 співробітників.

Така плутанина в даних викликає підозру. Або Захар Бочаров дійсно помилився, або чутки про плинність кадрів недалекі від істини. PR-менеджер спростував їх у недавньому інтерв'ю, але сумніви все одно залишаються.

Відео дня

Оновлення: до редакції УНІАН надійшло уточнення щодо кількості співробітників у GSC Game World. Менеджер студії зі зв'язків із спільнотою Євген Базаров розповів, що Захар Бочаров справді помилився у нещодавньому інтерв'ю. Зараз в офісі компанії працюють близько 300 осіб, а ще приблизно 200 займаються створенням S.T.A.L.K.E.R. 2 віддалено. Разом виходить 500 працівників.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl / фото GSC

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — основні подробиці

  • Дії сиквела розгорнуться в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. Гра поєднує елементи шутера від першої особи, хорора і імерсивного симулятора.
  • Історія буде варіативною і відзначиться декількома кінцівками. У процесі проходження користувачам належить приймати рішення, які спричинять за собою наслідки.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 обзаведеться просунутим штучним інтелектом і вдосконаленою системою симуляції життя A-Life 2.0. Завдяки їй персонажі, мутанти і тварини будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця.
  • Ще планується реалізувати 30 видів зброї, динамічну зміну погодних умов, механіки виживання і багато іншого.

Вас також можуть зацікавити новини: