Hogwarts Legacy / фото Wccftech

Hogwarts Legacy — прекрасна гра у відкритому світі, судячи з оцінок критиків і користувачів. У всесвіті "Гаррі Поттера" нарешті з'явилася ретельно створена екшен-RPG з купою всяких секретів і деталей. Деякі з них вражають уяву користувачів, що підтверджує публікація відвідувача форуму Reddit під псевдонімом MyNewAccount000. Він розповів про малопомітну, але чарівну особливість Hogwarts Legacy, пов'язану зі зміною сезонів.

Гравець написав в своєму пості: "Це підірвало мій мозок, коли я це зрозумів. Ми з дружиною обоє граємо, і обоє перебуваємо в осінньому сезоні навчального року, але я трохи далі, ніж вона. І що я зрозумів, то це те, що світ (і замок) поступово стає дедалі більш і більш прикрашеним до осені та Гелловіну. Ми порівняли місця в Гогсміді та в замку, і, звісно, моя гра прикрашена більше, ніж її".

Користувач зазначив, що зазвичай сезонні зміни в різних проектах відбуваються миттєво. Потім вони залишаються статичними протягом певного часу. Однак Hogwarts Legacy трансформується поступово разом з просуванням гравців по сюжету.

Відео дня

"Той факт, що гра розвивається протягом сезону, постійно змінюючись, дійсно створює відчуття живого світу, чого я не бачив ні в одній грі раніше. Для мене ця гра вже претендує на звання GOTY (гри року, — прим.) завдяки подібним деталям", — додав MyNewAccount000.

Hogwarts Legacy-основні подробиці

  • Дії гри розгортаються в 1800 — х роках в знаменитій школі чарівництва-Хогвартсі. Інші відомі локації теж вдасться відвідати.
  • Гравець візьме на себе роль учня, який володіє незвичайним умінням сприймати і освоювати давню магію. Йому належить вирішити-приховувати цей секрет або ж піддатися спокусі більш зловісних чар, здатних знищити весь чарівний світ.
  • У Hogwarts Legacy можна налаштовувати зовнішність свого персонажа, створювати зілля, вивчати заклинання, відкривати нових фантастичних звірів, заводити союзників, битися з темними чарівниками і покращувати здібності.
  • Hogwarts Legacy вийшов 10 лютого 2023 року на PS5, Xbox Series X, Series S та ПК. На PS4 і Xbox One гра загляне 4 квітня, а на Nintendo Switch — 25 липня.

Вас також можуть зацікавити новини: